Indoor Design

De trend van het moment: een moderne huisinrichting

Over het algemeen zien we dat rvs voornamelijk wordt toegepast bij de tuininrichting. Het duurzame en exclusieve karakter maakt rvs tot een ideaal materiaal voor in uw tuin. Rvs is bovendien 100% recyclebaar. De interesse voor rvs beweegt zich langzaam ook naar de huisinrichting. Dit komt doordat steeds meer mensen kiezen voor een modern en strak interieur. Rvs producten zorgen hierbij voor het gewenste designeffect. Een interieur dat aansluit bij de interesses zorgt het hele jaar voor een goed gevoel.  De gemiddelde Nederlander spendeert immers het grootste deel van de tijd binnen.

Sengha Indoor Design

Sengha speelt in op deze trend door zowel voor buiten als voor binnen naar wens gemaakte producten te ontwikkelen. Houdt u van een moderne huisinrichting? Dan is rvs in uw interieur de ideale oplossing. Als u kiest voor Sengha kiest u voor design en moderniteit, door de uitstraling van zijn rvs producten. Daarnaast zijn de producten voorzien van een zeer lange levensduur. Wij ontwikkelen:

  • Rvs lampen;
  • Rvs tafels;
  • Rvs stoelen;
  • Diversen.

Alle producten die Sengha voor u ontwikkeld zijn uniek. U kunt uw droomproduct namelijk geheel naar wens laten maken. De maten en de samenstelling van materialen maken uw product uniek. Met betrekking tot de tafels zien we dat onze klanten vooral vragen naar rvs tafels met een ingebouwde glasplaat. Dit is bij Sengha geen enkel probleem. Naast glasplaten worden ook granieten bladen en houten bladen met de grootste precisie ingebouwd. Sengha werkt uitsluitend samen met de beste leveranciers voor glas, graniet en hout uit de regio.

Onze producten voor het binnen interieur zijn vooral rvs meubels en speciale producten van rvs. Door op onderstaande links te klikken ziet u een sfeerimpressie van onze producten.

Meubels Speciale Producten