Meubels

Houdt u van exclusief? Kies RVS!

Een interieur hoort bij de uitstraling van een huis. Een mooi huis betekent dat u bewust of onbewust het hele jaar een fijner gevoel heeft. Het kiezen van meubels speelt een belangrijke rol bij de inrichting van uw interieur. Uw persoonlijke smaak is daarbij doorslaggevend om het gewenste eindresultaat te krijgen. Ieder individu heeft een andere smaak. Zijn strak en modern uw kernwaarden bij het inrichten van uw binnen interieur? In dat geval zijn rvs meubels de uitkomst.

Sengha Meubels

Sengha ontwikkelt stijlvolle rvs meubels geheel naar uw wens. Deze kenmerken zich door strakke, rechte hoeken. Rvs is bijna onderhoudsvrij en gaat tientallen jaren mee. Bovendien kenmerkt rvs zich door een tijdloos design. Op deze manier voorkomt u dat uw woning trendgevoelig wordt en bij wijze van spreken elk jaar het interieur moet veranderen. Rvs heeft een blijvende strakke en moderne uitstraling. U kunt zelf de trends van het jaar accentueren in de aankleding. U kunt hierbij denken aan kussens, accessoires, bloemen en/of planten. Ons assortiment van meubels is zeer breed. Wij ontwikkelen onderstaande productgroepen het meest:

  • Rvs tafels;
  • Rvs stoelen;
  • Rvs lampen;
  • Rvs kasten;
  • Rvs kapstokken;
  • Rvs keukenachterwanden.

Bent u opzoek naar ideeën of inspiratie voor een modern binnen interieur? Hieronder staan foto’s van enkele projecten die Sengha reeds heeft gerealiseerd. Daarnaast ontwikkelen we ook sfeerverhogende accessoires en andere speciale producten van rvs.

Heeft u een vraag over onze meubels, of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Klikt u dan op onderstaande knop.

Offerte aanvragen