Buitenkeukens

Buiten koken in trek

Nederlanders brengen door het veranderende klimaat steeds vaker buiten hun tijd door. In de tuin wordt massaal genoten van het mooie weer in de warme voorjaars- en zomermaanden. Een verschijnsel dat daarbij steeds populairder wordt, is buiten koken. Buiten koken is gezelliger en ontspannender dan binnen. Voor veel mensen geeft buiten eten in een ontspannen setting bovendien een geluks- of vakantiegevoel. Herkent u zichzelf hierin, maar komt u niet verder dan de skottelbraai of barbecue? Sengha heeft de oplossing: een complete buitenkeuken.

Met een buitenkeuken heeft u geen last meer van warme kookdampen en vervelende kookluchtjes die in huis blijven hangen. Deze verslechteren bovendien het binnenklimaat. U hoeft zich daarnaast ook geen zorgen te maken over spatten. Deze maken in de buitenlucht niks uit. Spatten op de buitenkeuken kunnen namelijk gemakkelijk verwijderd worden met een microvezeldoekje.

Sengha Buitenkeukens

Wij ontwikkelen, produceren en leveren rvs design buitenkeukens geheel naar uw wens. Onze buitenkeukens kenmerken zich door een moderne, strakke en professionele uitstraling. Met behulp van ons deskundige team zijn wij in staat uw droomproduct te realiseren (voor zover dit technisch mogelijk is). Duurzaamheid staat bij Sengha hoog in het vaandel. Onze buitenkeukens zijn indien gewenst uitgerust met een overkapping ter bescherming tegen alle weersinvloeden. Dit is geen overbodige luxe gezien het wisselvallige weer in Nederland. Daarnaast bouwen wij alle opties in in onze buitenkeukens die een gewone keuken ook heeft. Onderstaande opties bouwen wij voornamelijk in:

  • Wieltjes
  • Lades en kastjes;
  • Spoelbak met kraan;
  • Fornuis met kook- en/of wokbranders;
  • Teppanyaki grillplaat;
  • Gas grill;
  • Houtskool grill.

Naast rvs buitenkeukens ontwikkelen wij ook handige hulpmiddelen zoals rvs serveerwagens. Hieronder ziet u reeds gerealiseerde projecten. Binnenkort voegen wij meer foto's toe.

Heeft u een vraag over onze buitenkeukens, of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan op onderstaande knop. Het is ook mogelijk om een bijpassende rvs design tuinset of rvs sfeerproducten te laten ontwikkelen.

Offerte aanvragen