Sfeerproduct

Van terrasverwarming tot sfeerverlichting: alles voor een sfeervolle tuin

Geniet u van sierlijke bloemen en planten in uw tuin? Met behulp van onze stijlvolle rvs bloem- en plantenbakken brengt u design aan in uw tuin. Hoe lekker is het bovendien om met de aangename temperaturen in de zomer tot ’s avonds laat buiten te kunnen zitten? Sfeerelementen kunnen hierbij niet ontbreken. Terrasverwarming en sfeerverlichting maken uw tuin gezelliger en sfeervoller. U kunt met behulp van spots verschillende plekken in uw tuin accentueren, zoals een vijver, bloem- of plantenbak of kunstobject. Met lantaarns, fakkels of kaarsen kunt u uw terras bovendien optimaal van sfeer voorzien. Wanneer het 's avonds afkoelt zorgt een terrashaard of vuurkorf voor de benodigde warmte.

Sengha Sfeerproducten

Genot van- en in uw tuin staat bij Sengha voorop. Om dit mogelijk te maken leveren wij verschillende rvs design producten zoals buitenkeukens, vijvers en tuinmeubelen. Toch zijn het vaak de kleinere dingen die extra sfeer toevoegen aan uw tuin. Van loungeset tot terrasverwarming en sfeerverlichting, Sengha regelt alles. U hoeft enkel te zorgen voor een lekker hapje en drankje en het op afstand houden van muggen.

Door het duurzame karakter van de Sengha producten kunt u hier het hele jaar door van genieten. Dit is een greep uit ons assortiment van rvs sfeerproducten:

  • (Terras)verwarming en vuurkorven;
  • Bloem- en plantenbakken;
  • Tuin- en sfeerverlichting;
  • Kunstobjecten.

Hieronder ziet u foto’s van gerealiseerde projecten met betrekking tot rvs sfeerproducten.

Heeft u een vraag over onze sfeerproducten, of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Klikt u dan op onderstaande knop.

Offerte aanvragen