Tuinmeubelen

Steeds meer vraag naar exclusieve tuinmeubelen

Met dank aan het lekkere weer in de voorjaars- en zomermaanden kiezen veel Nederlanders ervoor om tijd te spenderen in eigen tuin. Een gemiddelde zomerdag begint vaak ’s ochtends al in de tuin, en eindigt er ’s avonds. Comfort en uitstraling zijn met betrekking tot tuinmeubelen de belangrijkste ingrediënten om er een ontspannende en onvergetelijke dag van te maken. Met zijn rvs producten garandeert Sengha deze beleving.

Al jaren zijn rvs tuinmeubelen in trek. Hiervoor bestaat een simpele reden: mensen hebben hedendaags behoefte aan moderne inrichtingen van huizen en tuinen. Om dit te bereiken zijn mensen op zoek naar design producten. De moderne, strakke en professionele uitstraling van rvs is voor veel mensen de belangrijkste reden om voor rvs producten te kiezen. Dit is tevens een reden waarom klanten kiezen voor Sengha tuinmeubelen. Onze meubelen blijven bovendien het hele jaar door in uitstekende conditie. U hoeft in de frisse maanden enkel de kussens binnen te halen.

Sengha Tuinmeubelen

De rvs tuinmeubelen van Sengha zijn geheel naar wens en op maat gemaakt. Een trend die wij op dit moment in Nederland sterk zien groeien, is de vraag naar rvs producten in combinatie met andere materialen zoals glas, natuursteen of hout. Sengha speelt in op de toenemende vraag naar deze combiproducten door bij de ontwikkeling van zijn producten gebruik te maken van de genoemde materialen. Uw tuin moet immers een droomtuin worden. Sengha ontwikkelt voornamelijk:

  • RVS Tuintafels;
  • RVS Tuinstoelen;
  • RVS Schommelbanken;
  • RVS Ligbedden;
  • RVS Tuinkasten;
  • RVS Werktafels;
  • RVS Bijzettafels;
  • RVS Containerkasten.

Hieronder ziet u foto’s van gerealiseerde projecten. Houdt u van buiten eten en zou u het liefst bij mooi weer elke dag buiten koken? In dat geval is een complete buitenkeuken iets voor u. Bekijkt u hier eens onze rvs buitenkeukens. Sengha ontwikkelt daarnaast ook rvs sfeerproducten voor extra genot en gezelligheid. Binnenkort voegen wij meer foto's toe.

Heeft u een vraag over onze tuinmeubelen, of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Klikt u dan op onderstaande knop.

Offerte aanvragen