Vijvers

Sieraad in uw tuin

Voor veel mensen heeft water in de tuin een bepaalde aantrekkingskracht. Vijvers voegen een extra dimensie toe aan iedere tuin. Ze brengen bovendien rust en ontspanning. Liefhebbers kunnen eindeloos genieten van een vijver in de tuin. Wat is er nou lekkerder dan ’s avonds na het werk in de tuin te genieten van een rustgevend gevoel door water.

Sengha Vijvers

Sengha ontwikkelt vooral strakke rvs design vijvers. Onze klanten kiezen er over het algemeen niet voor om vissen in de vijver te houden. Vissen zijn vervuilers in de vijver en kunnen veel algen veroorzaken. Hierdoor kan een vijver uiteindelijk dichtslibben. Dit gaat ten koste van de strakke en moderne uitstraling van de vijver. Doordat Sengha indien gewenst filters inbouwt is het echter wel mogelijk om vissen in de vijver te houden. De invulling van vissen en waterplanten is in dit geval geheel aan u: deze worden er niet bij geleverd. Met behulp van een goed waterzuiveringssysteem is een Sengha vijver een van de meest onderhoudsvriendelijke elementen in uw tuin.

Sengha levert complete, stekkerklare rvs vijvers. Afhankelijk van uw wens bouwen wij opties en accessoires in. Voor een unieke beleving in het donker bieden wij allerlei soorten verlichting. Onderstaande opties en accessoires bouwen wij voornamelijk in:

  • Pompen;
  • Filters;
  • Waterornamenten (zoals zuilen of watervallen);
  • Verlichting.

Wilt u water toevoegen aan uw tuin, maar heeft u geen behoefte aan een vijver? Of heeft u er simpelweg geen ruimte voor? U kunt dit creatief oplossen met behulp van een waterornament (bijvoorbeeld in de vorm van een bronsteen of een waterzuil). Sengha ontwikkelt deze design waterornamenten voor in uw tuin. Wij ontwikkelen ze in alle soorten en maten en ze passen overal in uw tuin. Hieronder ziet u een impressie van onze naar wens gemaakte vijvers en waterornamenten. Binnenkort voegen wij meer foto's toe.

Wanneer u 365 dagen wilt genieten van de rustgevende uitstraling van water, behoort een binnenvijver ook tot de mogelijkheden. Hier ziet u voorbeelden van onze gerealiseerde binnenvijvers.

Heeft u een vraag over onze vijvers, of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Klikt u dan op onderstaande knop.

Offerte aanvragen