Over ons

Waarom Sengha?

01

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een zeer belangrijk koopmotief voor rvs producten. Veel mensen denken dat rvs voor roestvrij staal staat. Toch kan zelfs 'roestvrij staal' onder bepaalde omstandigheden wel degelijk gaan roesten. U leest hier onder welke omstandigheden rvs kan roesten. Aangezien rvs relatief prijzig is, mag u niet verwachten dat het snel vergaat. Sengha geeft u hier volkomen gelijk in. Door onze geschikte bewerkingsmanier van rvs garanderen wij een zeer lange levensduur van onze producten.

02

Service

Bij Sengha staat u als klant altijd op de eerste plaats. Wij bieden een uitgebreide service. Als u vragen, opmerkingen, ideeën of ontwerpen heeft, kunt u deze hier achterlaten. Ons vakkundige team kijkt in dit geval met u mee naar de mogelijkheden en voorziet u van deskundig advies. Wij maken uw unieke design product, mits het technisch mogelijk is, precies naar uw wens. Niets is hierbij te gek.

03

Gemak

Sengha doet er alles aan om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Onze service brengt veel gemak met zich mee. Dit is een zeer grote kwaliteit. Wij leveren namelijk compleet verzorgde en gebruikersvriendelijke producten. Heeft u bijvoorbeeld geen zin om na aanschaf van een vijver nog op zoek te moeten naar een filter, pomp, verlichting of waterornamenten? Geen probleem, wij regelen dit voor u.

04

Vakmanschap/Maatwerk

Vakmanschap is één van de kernwaarden van Sengha. Onze gedreven medewerkers hebben tientallen jaren ervaring met het ontwikkelen van rvs design producten. Ieder product is uniek en wordt met de grootst mogelijke zorg gemaakt. Dit is uiteindelijk goed af te zien aan de eindproducten of projecten die worden opgeleverd. Wij stellen u niet teleur.

Wie zijn wij?

Sengha is een ontwikkelaar en producent van een breed scala aan design producten, geheel op maat gemaakt. Het belangrijkste materiaal dat gebruikt wordt in onze producten, is roestvast staal (rvs). Sengha levert zijn producten zowel nationaal als internationaal. Binnen Nederland is er een duidelijke trend zichtbaar op het gebied van design. Wij ervaren een toenemende vraag naar producten met een combinatie van rvs en andere materialen zoals glas, natuursteen of hout. Sengha speelt hier slim op in door samen te werken met de beste leveranciers van glas, graniet en verschillende houtsoorten. Uw droomproduct moet immers wel volgens het gewenste design gemaakt worden.

Duurzaamheid staat bij Sengha hoog in het vaandel. Naast de stijlvolle uitstraling willen mensen vooral dat rvs niet snel vergaat. Wij hebben alles wat nodig is om een levensduur van tientallen jaren te garanderen. Dit is mogelijk door:

  • Onze hoogwaardige kwaliteit van rvs en de afwerking van onze producten.
  • De manier waarop we rvs bewerken. De bewerking van rvs geschiedt namelijk in een afzonderlijke ruimte als de bewerking van normale staalsoorten of aluminium. Hierdoor komen er geen deeltjes vrij die ervoor kunnen zorgen dat rvs gaat roesten.
  • Ons deskundige advies over de beste manier om rvs schoon te maken.

Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in het ontwikkelen van rvs producten voor uw tuininrichting. Wij geloven namelijk in rvs als de ideale duurzame en exclusieve oplossing voor in uw tuin. Ons assortiment is oneindig, mits het technisch haalbaar is om te maken. Onze topproducten zijn buitenkeukens, barbecues, vijvers en tuinmeubelen. Hier stellen we de meeste klanten tevreden mee. Wij leveren onze producten compleet verzorgd aan, indien gewenst inclusief accessoires en ornamenten.

Het duurzame karakter van rvs brengt vele voordelen met zich mee in de tuininrichting, gezien de weerbestendigheid. Steeds meer mensen kiezen er uit design overwegingen echter voor om rvs ook te gebruiken voor de huisinrichting. De populariteit van rvs in de huisinrichting groeit al jaren gestaag. Sengha ontwikkelt de gewenste producten voor zowel binnen als buiten. Uw droomproduct blijft voor ons immers een uitdaging. Op onze productpagina's ziet u enkele foto's van design producten die wij reeds gerealiseerd hebben voor onze klanten.

 

RVS Tuinmeubelen Sengha

 

Onze missie en visie

Onze missie is mensen en tuinen verbinden door design. Duurzaamheid is daarbij de belangrijkste kernwaarde. Geniet altijd van uw tuin, ongeacht de weersomstandigheden.

Binnen Sengha streven we naar een klanttevredenheid van 100%. Dit doel willen we ten eerste bereiken door kwalitatief hoogwaardige producten te blijven leveren. Daarnaast willen we dit doel voornamelijk bereiken door dicht bij het individu te blijven staan, met persoonlijk aanpak. Hierin zijn wij het meest onderscheidend ten opzichte van de concurrentie. Aan de rechterkant onder het kopje 'klanttevredenheid' leest u hier meer over. Onze uitdaging is om iedere tuin in een droomtuin te veranderen.

Absolute RVS design producten in de vorm van een tafel, stoel en fruitschaal

 

Klanttevredenheid

Honderden tevreden klanten gingen u al voor. Sengha wordt door zijn klanten voornamelijk geroemd om de ondersteuning gedurende de ontwerpfase van het product. Veel mensen kloppen bij ons aan met de wens voor een rvs product, maar weten nog niet precies hoe dit "ideale" product eruit moet zien. Vanaf dit moment neemt het specialisme van Sengha het van u over. In overleg met u ontwikkelen wij uw droomproduct.